Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot 14 éves kor felett fejfájás szűrésre és teljes körű computeres látásvizsgálatra Béniám Brigitta diplomás optometrista kollégánkhoz.

Edit Optika - Időpontfoglalás

A computeres látásvizsgálat, fejfájás szűrés és réslámpás vizsgálat ára: 5.000 Ft.

Amennyiben ezen a felületen, online foglal időpontot a látásvizsgálatra, majd ezt követően komplett szemüveget (keret+lencse) is vásárol szaküzletünkben, elengedjük a vizsgálat árát.

Az Opticnet Szemtükör Program segítségével testünk különböző betegségeit a szem vizsgálatával diagnosztizálhatjuk, előre jelezhetjük. A látással összefüggő fejfájást az esetek 97%-ában orvosolni tudjuk! A teljesen fájdalommentes, nagyjából 20-25 perces computeres és réslámpás vizsgálatok során ellenőrizzük van-e fénytörési hiba, szemizom gyengeség, esetleg szürkehályog vagy egyéb elváltozás. A vizsgálat végére kiderül, hogy milyen dioptria szükséges a tökéletes látáshoz

  1. Válassza ki a naptárból az önnek megfelelő napot
  2. A legördülő menüből válassza ki az önnek megfelelő időpontot (a rendszer a még szabad időpontokat ajánlja fel)
  3. Kattintson a Lefoglalom zöld gombra
  4. Töltse ki az űrlapot. (A páciens neve, email címe, telefonszáma és a születési dátum mezők kitöltése kötelező, ezek a beazonosításhoz szükséges adatok.)
  5. Ha ellenőrizte adatait, kattintson az Időpontfoglalás gombra.
  6. A megadott e-mail címre megerősítő üzenetet kap az [email protected] e-mail címről. (Erre a levélre nem kell válaszolni).
  7. A lefoglalt vizsgálat előtt 1 nappal a rendszer emlékeztető e-mailt küld az ön által megadott címre.

Egyéb kérdéseivel keressen bennünket nyitvatartási idő alatt a +36 68 411-367 vagy a +36 70 651-8360-as telefonszámon.

Edit Optika - Opticnet szaküzlet - 5900 Orosháza, Könd utca 78.