Legyél te is látszerész!

Leérettségiztél, de még nem tudod milyen irányba menj tovább? Olyan szakmát keresel, ami biztos megélhetést biztosít? Folytasd tanulmányaidat látszerészként.

A közel 30 éve működő orosházi Edit Optikában törekszünk arra, hogy a fiatal generáció is megismerje a dinamikus, sokoldalú egyéniséget igénylő, érdekes és változatos látszerész szakmát, ami mindig lehetőséget ad a fejlődésre.

Ezért 2022 szeptemberétől lehetőséget biztosítunk egy tanuló képzésére, akinek az iskola elvégzése után hosszú távon munkát is ajánlunk.

A látszerész nem csak a szemüveg elkészítését tanulja meg, hanem mint jó stylist segít a vevőnek megtalálni az egyéniségéhez, arcformájához leginkább illő szemüvegkereteket.

A látszerész szakma 25 éves korig nappali tagozaton 2 év, 25 éves kor felett felnőttképzésben 16 hónap alatt végezhető el. Az elméleti oktatás Budapesten van, a tanultakat pedig Orosházán, a kórházzal szemben található Edit Optika szaküzletében, képzett és gyakorlott optikus és diplomás optometrista kontaktológus kollégák segítségével lehet készség szintre fejleszteni.

A képzés államilag támogatott, emellett bizonyos, a tanulással összefüggő költségeket az Edit Optika átvállal, ennek részleteit személyes megbeszélés alapján tisztázzuk.

Amennyiben érdekel a lehetőség, keresd Polyák László üzlettulajdonost a +36 30 983 0713 telefonszámon, vagy jelentkezz az [email protected] email címen, add meg neved, email címed és telefonszámod, felvesszük veled a kapcsolatot.