Legyen kontaktlencse tulajdonos

Unja, hogy a szemüveg állandóan kompromisszumokra kényszeríti, vagy zavarja, hogy az arca állandó öltözete, ami nélkül már meg sem ismernének? Legyen szó nyaralásról, téli sportokról, vagy csak egy átlagos hétköznapról az irodában, a kontaktlencse önbizalomdúsabb és szabadabb élettel ajándékozza meg viselőjét. Ha szívesen felidézné, vagy megtapasztalná a szemüvegmentes mindennapokat, válassza a kontaktlencsét!

Szemüveg és kontaktlencse? Igen!

Nem kell választani. Tanuláshoz és munkához szemüveg, sportoláshoz és bulizáshoz kontaktencse? Miért is ne?! A legfontosabb, hogy komfortos legyen és persze hogy jól lásson. Nyugodtan használja párhuzamosan a kontaktlencsét és a szemüveget is, így nem kell kompromisszumot kötnie!

Szeretnék kontaktlencsét! De hogy kezdjek neki?

1 - optika keresés + időpontfoglalás

Először is keresse fel az orosházi kórházzal szemben lévő Edit Optikát, vagy foglaljon időpontot online. Az optikában a kontaktológus szakember kolléganőnk fogja várni a megbeszélt időpontban.

2 - ez várja a szemvizsgálaton

A kb. 1 órás szemvizsgálat során a kontaktológus kérdéseket tesz fel az életmódjával és egyéni igényeivel kapcsolatban, a válaszai és a szeme vizsgálati eredménye alapján a kontaktológus kiválasztja az önnek legmegfelelőbb kontaktlencsét.

Amennyiben az ön paraméterei elérhetők bolti készletről (ha nem elérhető, megrendeljük és egy következő alkalommal) a szakember felteszi a szemre a kontaktlencsét, hogy kipróbálhassa, milyen érzés, illetve megnézi, hogy megfelelően illeszkedik-e a szemekre.

3 - a kontaktológus megtanítja a használatra

A kontaktológus megtanítja a kontaktlencse-viselés főbb játékszabályaira, valamint a lencsék behelyezésére, eltávolítására, tárolására, tisztítására. A próbalencséddel a helyszínen gyakorolni is fognak, úgy biztosan nem engedjük haza, hogy nem tudja betenni és kivenni.

4 - vigye haza a próbalencséket és gyakoroljon otthon!

A betanítás végén hazaviheti a próbalencséit, hogy otthon is gyakoroljon és megtapasztalja, milyen érzés kontaktlencsésnek lenni.

5 - kontroll-vizsgálat

Fontos, hogy a kontaktológus 2 héten belül újra ellenőrizze szemei egészségét és a kontaktlencse illeszkedését a szemedken. Ez kiváló alkalom arra, hogy megoszthassa vele az eddigi tapasztalatait és kérdéseit.

6 - kontaktlencse beszerzése

Ha megvan a tökéletes lencse, akkor nincs más dolga, mint hogy megvásárolja az első doboz kontaktlencsét az Edit Optikában. Vesse bele magát a mindennapokba magabiztosan, kontaktlencsében!