Tudta-e Optikánkról?

Az Edit Optikában – az Opticnet országos hálózatának partnereként – kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak az ön látásáról. Az orosházi kórházzal szemben, a Könd utca 78. szám alatt megtalálható üzletünkben a széles termék- és márkaválasztéknak köszönhetően minden vásárlói igényt ki tudunk elégíteni. Küldetésünk, hogy minden vásárlónk az éles látás élményén túl kedvességet és maximális odafigyelést kapjon.

Tudta-e…

… hogy üzletünkben szemorvos és diplomás optometrista végez teljes körű szemészeti szakvizsgálatot szemüveg és kontaktlencse viselőknek?

…hogy fejfájás szűrést, szürkehályog vizsgálatot és szemnyomás mérést is végzünk?

… hogy az Edit Optika a legmodernebb orvosi műszerekkel és műhelyberendezésekkel van ellátva?

…hogy minden vásárlónknak személyre szabott szemüveg- és kontaktlencse tanácsadást nyújtunk?

…hogy a vizsgálatot követően megrendelt szemüvegjét akár 1 napon belül is elkészítjük?

…hogy kontaktlencséjét és kontaktlencse ápolószerét az üzletünkben található készletről megvásárolhatja?

… hogy rendkívül széles szemüveglencse portfólióval rendelkezünk, így megoldást tudunk nyújtani minden látásproblémára?

… hogy a szemüveglencse választékunk mellett a nálunk elérhető szemüvegkeretek listája is hatalmas, az aktuális divat trendeket követő vásárlók igényeitől egészen a konzervatívabb, visszafogott darabokat kedvelőkig mindenki megtalálja a megfelelő keretet?

… hogy ha bármilyen probléma adódik a vevő szemüvegével, mi segítünk és megoldjuk (törés, vizsgálati hiba, egyéb garanciális problémák)?

… hogy rendszeres, egyedi akciókkal várjuk vásárlóinkat?

…hogy vállaljuk vállalkozók, cégek részére képernyő előtti munkavégzéshez szükséges megfelelő réteggel ellátott szemüvegek, illetve dioptriás munkavédelmi szemüvegek elkészítését?

… hogy szerződésünk van többféle egészségpénztárral, elfogadjuk az egészségkártyákat?

Ha eddig mindezeket nem tudta, de most felkeltettük érdeklődését, várjuk üzletünkben. Amennyiben vizsgálatra jelentkezne, foglaljon időpontot az alábbi elérhetőségeken.


SZÉP kártya és Egészségpénztár elfogadóhely