Tudta-e Optikánkról?

Az Edit Optikában – az Opticnet országos hálózatának partnereként – kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak az ön látásáról. Az orosházi kórházzal szemben, a Könd utca 78. szám alatt megtalálható üzletünkben a széles termék- és márkaválasztéknak köszönhetően minden vásárlói igényt ki tudunk elégíteni. Küldetésünk, hogy minden vásárlónk az éles látás élményén túl kedvességet és maximális odafigyelést kapjon.

Tudta-e…

… hogy üzletünkben szemorvos és diplomás optometrista végez teljes körű szemészeti szakvizsgálatot szemüveg és kontaktlencse viselőknek?

…hogy fejfájás szűrést, szürkehályog vizsgálatot és szemnyomás mérést is végzünk?

… hogy az Edit Optika a legmodernebb orvosi műszerekkel és műhelyberendezésekkel van ellátva?

…hogy minden vásárlónknak személyre szabott szemüveg- és kontaktlencse tanácsadást nyújtunk?

…hogy a vizsgálatot követően megrendelt szemüvegjét akár 1 napon belül is elkészítjük?

…hogy kontaktlencséjét és kontaktlencse ápolószerét az üzletünkben található készletről megvásárolhatja?

… hogy rendkívül széles szemüveglencse portfólióval rendelkezünk, így megoldást tudunk nyújtani minden látásproblémára?

… hogy a szemüveglencse választékunk mellett a nálunk elérhető szemüvegkeretek listája is hatalmas, az aktuális divat trendeket követő vásárlók igényeitől egészen a konzervatívabb, visszafogott darabokat kedvelőkig mindenki megtalálja a megfelelő keretet?

… hogy ha bármilyen probléma adódik a vevő szemüvegével, mi segítünk és megoldjuk (törés, vizsgálati hiba, egyéb garanciális problémák)?

… hogy rendszeres, egyedi akciókkal várjuk vásárlóinkat?

…hogy vállaljuk vállalkozók, cégek részére képernyő előtti munkavégzéshez szükséges megfelelő réteggel ellátott szemüvegek, illetve dioptriás munkavédelmi szemüvegek elkészítését?

… hogy szerződésünk van többféle egészségpénztárral, elfogadjuk az egészségkártyákat?

Ha eddig mindezeket nem tudta, de most felkeltettük érdeklődését, várjuk üzletünkben. Amennyiben vizsgálatra jelentkezne, foglaljon időpontot az alábbi elérhetőségeken.