Vigyázz, kész, NYÁR!

Készüljetek a napsütésre ☀️extra látásvédelemmel és a Hoya UV-szűrős lencséivel❗️ Most három hónapon át élhettek a 30%-os árkedvezménnyel a következő szemüveglencsék választása esetén:
➡️ Sensity fényresötétedő lencsék ✅
➡️ Dioptriás Hoya napszemüveglencsék ✅
➡️ Polarizált Hoya napszemüveglencsék ✅
➡️ Polarizált lencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel - Tükrös Mirror szemüveglencsék ✅
➡️ Hilux 1.50 DriveWear lencsék ✅
➡️ Egyfókuszú és progresszív Sportive lencsék ✅
 
Az akció időtartama: 2021. április 6 – június 30.
 
A Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse.
 
A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.
 
A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.
 
A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!
 
A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl . vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
 
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánlja azon vásárlói számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.
 
A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlók számára javasoljuk!
 
A Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.
A részletekkel és a kedvezménnyel várunk benneteket az Edit Optikában! 🕶

Elérhetőségeink:
Telefon: +36-68-411-367, +36-70-651-8360
Cím: 5900 Orosháza, Könd utca 78.
Email: editoptika@globonet.hu
 
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 8:00 - 12:00 és 14:00 - 18:00