Hoyalux iD MySelf lencsék

Hoyalux iD MySelf lencsék

Hogyan tud egy Hoya Center szakértő az Ön segítségére lenni a megfelelő lencse kiválasztásában?

A progresszív lencsékről tudni kell, hogy csak akkor adnak valóban kiváló látásélményt, ha egyénre szabottan készülnek. Minél több információ és mérési adat áll rendelkezésre, annál inkább. A konzultáció és szemvizsgálat során ezért szakembereink minden fontos információt begyűjtenek Önről, annak érdekében, hogy tökéletesen személyre szabott szemüveglencsét kapjon kézhez.

Ezeknek a lencséknek a tervezése, bemérése, elkészítése nagy szakértelmet igényel.  Ennek magyarázata pedig a lencsék speciális felépítésében rejlik.

A lencse felső harmadában található a távoli dioptria, ez az a terület, ahol a tőlünk távolabb eső tárgyakat nézzük, a lencse alsó harmadában pedig az olvasó dioptria, mely közelre, körülbelül 30-50cm-es távolságra ad éles látást.

A középső harmadban található az átmeneti zóna, ahol a dioptria fokozatosan erősödik a távoli mezőtől az olvasó mezőig, így magába foglalja az összes köztes dioptriát, amire szükség lehet bármilyen tevékenységhez.

A tökéletes illesztés és elkészítés kiemelten fontos a multifokális szemüveglencséknél, hiszen csak ebben az esetben fognak a látómezők megfelelően elhelyezkedni, éles és természetes látásélményt biztosítani.

Optikusaink az Ön mérési adatain és a kiválasztott keret típusán túl személyes életstílusát, valamint szemüvegviselési szokásait is felmérik, mivel tapasztalataink alapján ez ugyanolyan fontos lehet a megfelelő szemüveg és a lencse típusának kiválasztásakor.

Jöjjön el hozzánk az Edit Optikába, hogy együtt válasszuk ki az Önnek legjobban megfelelő lencsét!