Bioflex Platinum kontaktlencsék

Bioflex Platinum kontaktlencsék

Bemutatjuk új Bioflex Platinum szilikon-hidrogél napi kontaktlencséinket!

Szemünk ablak a világra, amellyel megragadjuk egyedi élményeink minden pillanatát. Minden nap hoz valami újat, váratlant.
A szemünknek készen kell állnia, mindarra, amit az élet mutat.

Miért hordana mást?

A Bioflex Platinum kimagasló minőséget kínál a teljes körű látásgondozás biztosításában!

A Bioflex Platinum kontaktlencsék teljes körű látásgondozást kínálnak Önnek!

Bizonyára Ön is szívesen hord szemüveget, azonban adódhatnak olyan pillanatok a mindennapok során, amikor sokkal inkább viselne kontaktlencsét és élvezné a szemüveg nélküli szabadságot. Ezt a kényelmet, szabadságot, biztonságot és teljes körű látásgondozást biztosítja Önnek a Bioflex Platinum One Day kontaktlencse!

Hogyan készül?

A szilikon-hidrogél lencsék egyedülálló gyártási eljárása során a vízkedvelő komponensek a lencse felületére áramlanak, így annak teljes területén vonzzák és visszatartják a vizet. A folyamat során egy jól nedvesedő felület képződik, amely a tartós kényelemhez szükséges stabil könnyfilmet biztosít. A lencse anyagában használt fejlett szilikon technológiának köszönhetően a vízkedvelő komponensek jól teljesítenek, anélkül, hogy romlana az oxigénáteresztő képesség.


Milyen helyzetekben kiváló a Bioflex Platinum kontaktlencse?

… amikor szeretné igazán megélni a felejthetetlen pillanatokat.
… amikor kulcsfontosságú a kényelem.
… amikor Önre szegeződik a világ szeme.
… amikor szeretné igazán jól érezni magát.

Miért válassza a Bioflex Platinum One Day napi kontaktlencséket?

Nem kell többé kompromisszumot kötnie!

A Bioflex Platinum One Day kontaktlencsék gyorsan és egyszerűen behelyezhetők, így értékes perceket takaríthatnak meg az Ön napjából. Nincs többé kompromisszum, a lencsék használata gyors és kényelmes egyszerre!

Kényelmes viseletet biztosítunk minden nap, minden helyzetben!

A Bioflex Platinum kifejlesztésénél alkalmazott vízkedvelő technológia biztosítja a szem finom szöveteivel történő harmonikus együttműködést. A szeme hidratált marad, így élvezheti a lencsék nyújtotta egész napos kényelmet.

Óvjuk szemének egészségét, hogy megélhessen minden fontos pillanatot!

Kiemelkedő légáteresztő képességüknek köszönhetően a Bioflex Platinum lencsékkel a viselők szeme elegendő oxigénhez jut ahhoz, hogy tiszta és fehér maradjon. A beépített UV-védelem a káros napsugaraktól is védi a szemet.* Vigyázunk szemének egészségére!