Hi-Vision SUN Pro 50% kedvezmény a 2. pár szemüveglencsére!

Bemutatjuk a Hoya legújabb fejlesztését: a Hi-Vision SUN Pro felületkezelést!
 
A HOYA vadonatúj fejlesztésű Hi-Vision SUN Pro napszemüveglencséken alkalmazható prémium felületkezelése a polarizált és színezett lencsék tökéletes kiegészítője.
 
Az akció időtartama: 2021. április 6 – június 30.
 
A csúcsminőségű, új megoldás magas karcállóságot, fokozott UV-védelmet garantál és jelentősen csökkenti a kellemetlen tükröződéseket a színezett és polarizált napszemüveglencsék viselése esetén. Ha nektek is fontos a teljes körű védelem a szabadban töltött órákban, a Hi-Vision Sun Pro felületkezeléssel fokozott látáskomfortot, tartósságot és esztétikai megjelenést érhettek el.
 
A promóció ideje alatt vásárolt minden pár Hi-Vision LongLife prémium (HVLL) és (BLC) réteggel ellátott HOYA szemüveglencse után 1 db 50%-os kedvezményre jogosító ajándékutalványt adunk, amely beváltható egy pár Hi-Vision SUN Pro réteggel ellátott napszemüveglencse vásárlása esetén.
 
Az egyedülállóan új, napszemüveglencsékhez rendelhető színtelen felületkezelés, amely amellett, hogy esztétikus megjelenést nyújt, magas karcállóság és tartósság, illetve fokozott UV-védelem jellemzi. A zavaró tükröződések csökkentése révén a sztenderd színezett lencséknél lényegesen jobb kontrasztot és magasabb fokú látásélményt biztosít.
 
A részletekkel és a kedvezménnyel várunk benneteket az Edit Optikában!
 
Elérhetőségeink:
Telefon: +36-68-411-367, +36-70-651-8360
Cím: 5900 Orosháza, Könd utca 78.
Email: editoptika@globonet.hu
 
Nyitvatartás:
Hétfő - péntek: 8:00 - 12:00 és 14:00 - 18:00